joi, 25 august 2011

VIDEO Conducta sparta intr-un parc brasovean. Vezi reactia vinovatului!


Fantana arteziana dintr-o conducta sparta intr-un parc din Brasov

'Dorel' a facut-o lata din nou si a spart o conducta din Parcul Sportiv din cartierul brasovean Tractorul. A fost de ajuns doar sa se uite la ea!

Astazi, timp de 5 minute inainte de ora 14, cea mai inalta fantana arteziana din Brasov a aparut in urma unei "mici defectiuni". Jetul de apa ajungea pana la o inaltime de 10 metri. Bucuria copiilor din parc care se topeau la cele 35 de grade din aer.

Vezi in continuare reactia responsabilului...



La inceput sunt doi copii langa apa care tasnea cu putere din conducta sparta. Din cauza rafalelor de vant apa zboara in toate directiile, iar copilasii fug cat mai departe. Isi fac aparitia si curiosii care mai au putin si se pozeaza cu noua atractie din parc.

Intr-un final isi face aparitia si responsabilul cu conductele. Acesta vine agale, se posteaza in fata conductei sparte si se uita fascinat in jos de parca ar vrea sa masoare diametrul crapaturii dintr-o privire! (pai uita-te ba nene 10 metri in sus ca sa vezi si tu ce se intampla!). Dupa momentul de amorteala o rupe la fuga spre patinoarul din apropiere de unde probabil a oprit robinetul.

Intre timp isi facuse aparitia si un angajat de la Spatii Verzi care se ocupa cu udatul si curatenia prin parc. Este total relaxat, ba chiar priveste cu admiratie noua fantana arteziana.




Ceea ce nu mai apare in filmare este personajul principal care dupa ce a oprit robinetul s-a intors grabit la conducta sparta ca sa intrebe martorii cat timp a curs apa.

Stai linistit nea... numai vreo 5 minute!

Jetul de apa inalt de 10 metri provenit de la conducta sparta



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...