luni, 13 februarie 2012

Jeguri de autobuz la RAT Brasov

Iata cum arata un autobuz apartinand RAT Brasov in 2012!

Este un autobuz care are capat de linie in Livada Postei pentru care niciun responsabil de la RAT nu s-a gandit ca atat pentru brasoveni, cat si pentru turisti este neplacuta mizeria si scaunele rupte din autobuz.


12 comentarii:

  1. Putina mizerie si 2 scaune fara tapiterie nu e chiar asa grav. Imi vine sa-i bat pe aia care trimit pe linia 6 cutiile alea galbene cu scaune de plastic cand afara sunt -15 grade. Pun pariu ca ei nu au scaune de plastic in birourile lor calduroase de la RAT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne aducem aminte cum erau autobuzele in anii '90 cu acele scaune de lemn :D

      Ștergere
    2. Da cutiile galbene sau verzi cu scaune de plastic =)). Pe mine ma durea fundu de la alea . Scaune de plastic =)).

      Ștergere
  2. Pardon, cand au intrat in circulatie, erau noi, si... pe cuvant ca nu s-au "jegosit" singure in cativa ani...

    RăspundețiȘtergere
  3. pai cine le murdareste si le rupe??????????? vine cumva soferul sau vreunul din conducerea rat????tot cretinii care nu au acasa burete. pe linia 17 se maninca seminte la greu daca vedeti vreunul ca maninca seminte in autobuz ia careva vreo masura? NU. ASA CA NU O MAI ARDETI AIUREA CU , COMENTARIILE ASTEA CA TOT VOI LE RUPETI

    RăspundețiȘtergere
  4. lasati comentariile,cand urci in autobuz si mirosi hoiturile la toti pe alea nu le mai vedeti,vreti scaune tapitate pe care au stat boschetarii inainte,vreti conditii dar nu faceti decat sa criticati niste oameni simpli;soferi,casiere,dispeceri,luati atitudine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar de dragul discutiei, nu fiindca as fi intru totul de acord... din pacate nu poti sa cobori un boschetar din autobuz doar pentru ca nu iti place cum miroase. Asta in cazul in care are bilet! Daca nu are bilet (ceea ce se intampla foarte des, e altceva). Dar sunt unii care au gratuitati din anumite motive.

      Chiar daca cineva plateste un bilet nu poate obliga un alt calator cu bilet sa coboare doar pentru ca pute! Aia tine de bun simt. Ai platit un bilet la fel ca el deci are aceleasi drepturi. Vrei sa nu-i simti mirosul?.. mergi pe jos. Bineinteles ca asta e pur teoretic, ca ar merita o bataie buna cei care uita sa se spele cu saptamanile si urca in autobuz!

      Dar atata timp cat pentru toate autobuzele din Brasov este acelasi tarif pe calatorie de ce sa fiu nevoit ca pentru aceeasi bani pe unele linii sa circul cu niste jeguri fara caldura?

      Ștergere
  5. STIMATA CONDUCERE; Soferii de pe liniile 23 si 22 nu binevoiesc sa deschida usa din fata nici la urcare nici la coborare.De ce ? E interzis?Sau acum ca e frig afara le este frica sa nu le inghete globurile scofalcite din pantaloni?Toti ridatii si tremuratii i-ati pus sa conduca autobuzele.Atunci ar merita sa nu perforam bilete ca la felul cum ne trateaza si cum se comporta meritam TRANSPORTUL GRATUIT DOMNULE DIRECTOR GENERALLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am intrebat intr-o zi pe un soferas din asta care nu vroia sa deschida usa din afta si a zis ca aceea este usa doar pentru coborare ca are semn pe ea. Problema e ca nici la coborare nu o deschid prea des :))

      Ștergere
  6. TOTI OBOSITII SI PLICTISITII SUNT SOFERI PE AUTOBUZE.Ti-e lehamite cand ii vezi.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu se isi respecta niciodata programul si au curajul sa scumpeasca abonamentele si sa ofere conditii de NESIGURANTA cetatenilor brasoveni! Aglomeratie mai ales in orele de varf !

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe aici vad numai persoane care au trait in occident.daca vreti conditii.oferiti .mai intai.dar asa suntem noi.un neam de babuini.stati 12 ore la volan cu toti babuini pe cap si dupa aceia criticati soferii.pt ce.pt 2 lei ai vostri.luati taxiul fratilor

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...