miercuri, 7 martie 2012

Targ de nunti Mirii Anului 2012 la ITC

In perioada 15-18 martie 2012 (de joi pana duminica) va avea loc mult asteptatul targ de nunti de la ITC. Expozitia Mirii Anului 2012, aflata la cea de a IX-a editie, se va desfasura in pavilionul B al complexului expozitional International Trade Center din Brasov, in perioada 15-18 martie 2012, intre orele 10:00 - 20:00. Intrarea este libera! costa 3 lei de persoana! Mai gandeste-te daca mergi cu nasii, socrii, popa si domnisoarele de onoare dupa tine :)

Dupa haosul cu targul de nunti de la Brasov Busines Park din perioada 1-4 martie 2012 care nu a avut loc (v-am anuntat ca acel targ nu exista desi mai toate siteurile il promovau) iata ca in sfarsit brasovenii care au ganduri mari anul acesta pot participa la traditionalul targ de nunta de la ITC cu cateva saptamani inainte de inceperea sezonului de nunti in 2012. Targul de nunti de la ITC va avea loc in perioada mentionata, informatia este confirmata de catre organizatori!

Iata si invitatia organizatorilor:

"International Trade Center Brasov organizeaza in perioada 15 – 18 martie 2012 cea de a IX - a editie a expozitiei anuale Mirii Anului, invitand participanti din intreaga tara sa-si dovedeasca ingeniozitatea si rafinamentul in organizarea de nunti si evenimente similare, botezuri, aniversari, petreceri surpriza, cocktail-uri.

Dorim ca si de aceasta data sa reunim la Brasov, in cadrul optim oferit de centrul expozitional International Trade Center producatori, importatori si distribuitori de materiale si echipamente precum si ofertanti de servicii, specializati din acest domeniu.

Acestia vor prezenta materiale si echipamente pentru organizarea de evenimente : invitatii (de nunta, logodna, botez etc.), lumanari, flori si aranjamente florale, baloane si artificii, aranjamente ambientale de sala, rochii de mireasa si accesorii, costume de mire si accesorii, vestimentatie de ceremonie, bijuterii, produse de cosmetica si parfumerie, cadouri pentru miri si nuntasi (servicii de masa, tacamuri, obiecte de uz casnic, cristaluri, argintarie, artizanat, decoratiuni etc.), servicii : sonorizare si lumini, foto – video, aranjamente sala, transport, coafura, machiaj, catering, organizare de evenimente, entertaineri profesionisti, promoteri, oferte de turism pentru luna de miere, locatii pentru organizarea de evenimente : restaurante, hoteluri, sali, spatii pentru petreceri in aer liber etc.

Deasemenea invitam participantii, atat expozanti cat si beneficiari, sa se bucure alaturi de noi pe parcursul evenimentului “Mirii Anului 2012”, asistand la spectacole, prezentari de moda, demonstratii de machiaj si coafura, prezentari culinare si alte momente specifice, in care noi incercam sa imbinam frumosul cu utilul si, impreuna cu Dumneavoastra, sa cream magicul.


Asteptam cu mare placere pe cei interesati sa se inscrie la acest eveniment, completand formularele pe care le vor primi. Ca de fiecare data speram sa va fim buna gazda la sediul nostru din Brasov, B.dul Alexandru Vlahuta nr. 10 sau la tel. 0268 546 200, fax 0268 546 175; persoana de contact Gabriela Pupaza, e-mail gabipupaza@gmail.com"

2 comentarii:

  1. Buna,doresc sa particip la acest targ,in calitate de vizitator dar trebuie sa va intreb daca aveti nevoe de promoterite mentionez ca am diploma de model,50 kg,1,70m,23 ani,daca aveti nevoe ma gasiti la 0747747540,numai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca sa suni direct la nr de tel din articol, e al organizatorilor... sau adresa de mail.

      Cand o sa am de gand sa fac o campanie de promovare a blogului din Brasov o sa te am in vedere pentru promoterita ;)

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...