joi, 2 august 2012

Smecher cu jeep fuge de la locul accidentului cu tot cu victima!

Accident in parcarea Lidl din Tractorul in urma cu jumatate de ora. Un clujean cu jeep (mai exact un Porsche Cayenne) a accidentat o femeie in parcare si dupa cateva minute (sub pretextul ca o duce la spital) a fugit de la locul accidentului cu tot cu victima!

Acesta intrase in parcarea Lidl dinspre stadionul Tractorul. Dupa impact femeia tremura si era in stare de soc, fara sangerari vizibile, dar cu dureri la membre si cap.

Serviciul national de urgenta 112 a fost alertat imediat dupa accident (chiar inainte ca soferul sa se dea jos de la volan - dupa ce intai si-a parcat masina!). Un echipaj SMURD si unul al Politiei au fost trimise la locul accidentului.


In cele 4-5 minute dupa accident cat a durat sa se risipeasca martorii si sa vina SMURD-ul, sub pretextul ca o lasa in masina ca sa se odihneaca, soferul a plecat cu masina de la locul accidentului.

Cand ambulanta SMURD cauta victima din priviri prin parcare (cu girofarul si sirena pornite!) clujeanul a demarat in tromba de la semafor catre bulevardul Independentei. In acea directie este intr-adevar spitalul Tractorul (nu sectia urgente) insa acesta nu s-a oprit la spital.

Ceea ce nu stie soferul fugar este ca martorii care au sunat la 112 au oferit la cererea operatorului numarul de inmatriculare si marca autovehicolului. Echipajul SMURD a anuntat prin statie ca soferul demarase in tromba pe Independentei.

Frate ce-i aici... vestul salbatic? Toate acestea s-au intamplat la scurt timp dupa ce un taximetrist a lovit un biciclist la doar cativa zeci de metri de acest accident. Acolo taximetristul imparte vina cu un sofer care oprise in loc nepermis la Panini / covrigarie / farmacie pe 13 Decembrie. Tot taximetristul l-a apostrofat pe biciclistul accidentat care intr-un final s-a ridicat si a plecat pe bicicleta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...