miercuri, 29 august 2012

6 magazine, 6 mall-uri

C&A, Takko Fashion, Deichmann, DM, New Yorker, Flanco... Strip mall-ul din Brasov, din zona comerciala carrefour, retail Park si cum s-o mai numi... unde sunt o mana de magazine care parca se ascund sa-si dezvaluie locatia. Penibil.


Cei de la Flanco prezinta magazinul "Flanco Brasov Carrefour". Nu prea sunt ei chiar la Carrefour. Rivalii de la Altex au avut cu cativa ani in urma un magazin in incinta cladirii Carrefour (actualul magazin InterSport). De altfel, Flanco au mai avut cu ceva ani in urma un magazin in aceeasi locatie. Era inainte de constructia mall-ului. Initial cladirea a fost a celor de la Mobexpert care au vandut-o catre Flanco si ei si-au construit un magazin mai in spate (unde exista si azi - nu pentru mult timp). Flanco a vandut locatia mai tarziu ccatre Alicante care au cedat-o sud africanilor de la Nepi pentru a construi actualul mall.

Cei de la DM Drogerie Markt prezinta simplu: magazinul este situat pe strada Calea Bucuresti 105 si pe harta magazinul este pozitionat ok. Nu s-au mai complicat sa denumeasca locatia ca strip mall, complex Carrefour.

Firma S.C. Deichmann Comercializare Incaltaminte, adica Deichmann sunt tot pe Calea Bucuresti 105, insa ei prezinta locatia ca fiind Centru comercial Retail Park. Mai bine ca nu au pe site nicio harta cu locatia.

Magazinul C&A Brasov apare pe site-ul oficial ca fiind in Carrefour, dar tot pe strada Calea Bucuresti 105.

New Yorker prezinta pe site-ul oficial singurul magazin din Brasov ca fiind pozitionat la Nepi Carrefour (asta ce o mai inseamna?) pe strada Calea Bucuresti 105. Nemtii de la New Yorker cred ca sunt cei mai tari. Pe harta de pe site-ul oficial magazinul din Brasov este situat pe strada Cocorului! Asta este in spatele blocului cu barul Nemo de vis-a-vis de McDonalds. Bomba vine la o analiza mai atenta a hartii unde "new york-ezii" au sters Calea Bucuresti de pe harta! Intre strada Cocorului si Soarelui nu mai exista strada principala Calea Bucuresti! Nici mai spre sud nu exista Calea Bucuresti paralela cu Poienelor (ocolitoarea dintre Kaufland/Decathlon si Platforma industriala Roman). Rusinica!

Si, intr-un final, magazinul Takko Fashion din Brasov situat pe strada Calea Bucuresti 105 in Centrul comercial Carrefour!!!! Desi au gresit din nou denumirea, pe harta au facut praf locatia. Au pozitionat mgazinul undeva pe Calea Bucuresti pe langa RCS&RDS si Banca Tiriac, mult dupa giratoriu inspre Parcul Somesu. Ati vazut cat de departe e Bricostore?

Ia uitati ce se intampla daca intri pe Google Maps si cauti dupa "105 Calea Bucure?ti, Bra?ov" (mai exact Calea Bucuresti 105 ca iti gaseste automat formatul de mai sus): exact locatia corecta! Greu a fost!

3 comentarii:

  1. Chiar ca e ciudata harta aia de la new yorker :)
    Am avut si eu ceva probleme cand mi-am pozitionat firma pe google maps. Ce m-a enervat foarte mult e ca am un telefon fix de la Vodafone si nu pot sa il trec ca numar de telefon de contact. Cere doar numere cu 07.... Am mai avut ceva probleme cu google-ul... pana la urma nu sunt chiar asa cum par...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...