joi, 9 august 2012

'Mostenitorii' CET au iesit la agatat

Facatura asta de firma Tetkron care a preluat fraiele CET-ului comunist (o parte din ele) a inceput sa faca marketing si au iesit prin piata (la propriu) cu magaoaia strigandu-le in stanga si-n dreapta brasovenilor ca vine apocalipsa energetica si va fi vai si amar de cei care sunt pe centrala termica de apartament sau de bloc.

"Oferta" lor de debransare o stiti: vreo 10 milioane ca sa debransezi niste calorifere de la sistemul centralizat. Acum au o oferta de rebransare gratuita. Pai oameni buni: o data ce ati dat vechile calorifere de fonta jos ca sa le inlocuiti cu unele moderne acum ce mai faceti? Vechile calorifere de fonta nu erau bune pentru centralele termice de apartament. Sa va vad acum cu chinezariile astea cum faceti fata in sistemul centralizat.


Cica Tetkron garanteaza ca "din 5 facturi de incalzire, 2 AR PUTEA FI gratuite!". Si Obama ar putea fi primar in Brasov, dar nu e! Tetkron-ul asta e doar praf in ochi, e aceeasi furaciune necontorizata pe fata! Costuri de incalzire cu 40% mai mici. Mai mici decat ce? Decat "profitul" CET-ului?

4 comentarii:

  1. In scara la mine sunt cateva persoane care platesc la tektron furnizarea de agent termic si se cam plang iarna. Ce-i drept, daca cineva cu centrala ar tine nivelul de caldura ca unu care e bransat la tektron, ar plati mai mult ala cu centrala. Parerea mea... nu e testat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cat am fost la CET trebuia sa stau cu geamul deschis de cele mai multe ori. Asa e la comun... nu ai cum sa-ti faci asa cum vrei. Nici calorimetrele alea nu sunt mare lucru...

      Ștergere
    2. Intamplator, am participat la o prezentare a celor de la Tetkron pe aceasta tema. Din cate am inteles, ideea este de a realiza o contorizare "pe orizontala" ceea ce ar conduce la o individualizare a consumului. Mai mult, consumatorul poate sa-si regleze nivelul de caldura.Ceasul montat la intrare va contoriza exact ceea ce se consuma. Si se pare ca nu vor mai fi probleme cu furnizarea.

      Ștergere
    3. E cam greu sa te gandesti ca ai putea renunta la centrala ca sa revii la CET, Tetkron sau ce-o mai fi acum... da' am prieteni care au caldura de la Tetkron si in ultimii ani au fost chiar multumiti... Daca se pune si problema unei contorizari individuale, cred ca pentru multi ar fi chiar ok. Nu ma includ si pe mine, ca eu as vrea caldura si in septembrie daca s-ar putea...

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...