miercuri, 31 august 2011

Nunta fara miri la Brasov


Luna aceasta a avut loc o premiera la Brasov: o nunta la care mirii nu s-au prezentat! In timp ce nuntasii au petrecut la un restaurant din Brasov cu formatie, bautura si mancare... mirii erau in Spania.

Situatia hilara a fost posibila deoarece timp de 20 de ani parintii mirilor au tot mers pe la nunti la rude, vecini si prieteni in tara, iar acum cand a venit momentul sa li se "intoarca" gestul, mirii s-au hotarat sa se casatoreasca in Spania (acolo unde sunt plecati de multi ani).







Asteptandu-se ca vechile "obligatii" sa nu fie onorate daca nunta va avea loc in Spania, parintii mirilor (din cartierul brasovean Tractorul) au hotarat sa tina nunta si in tara. Asa ca ei au fost cei care s-au ocupat de tot: au inchiriat un restaurant de pe strada Lunga din Brasov pentru data de 21 august 2011, au trimis invitatiile, au chemat un fotograf, ba chiar au tocmit si o formatie care sa cante live la nunta.

Desi nuntasii s-au distrat pe cinste, petrecerea nu a avut farmecul unei nunti "reale": emotiile de la valsul mirilor, furatul miresei si recompensa, aruncatul buchetului si a jartelutei sau hora miresei.

Cununia civila, cununia religioasa si adevarata petrecere de nunta a mirilor brasoveni vor avea loc duminica aceasta (4 septembrie 2011) in Spania.

Mai tineti minte reclama de mai jos de la Vodafone? Ar fi putut si mirii nostri sa participe macar online la propria nunta!



Trebuie neaparat sa citesti si Drama unei brasovence, cosmarul oricarei mirese!

Un comentariu:

  1. Foarte tare :d Daca darul "a mers" ca la o nunta "normala" parintii au scos un profit frumusel :).. Bine ca exista un precedent..de acu vor avea si altii curaj =))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...