joi, 8 septembrie 2011

Proiectul "Cetatile Brasovului" in statia de autobuz Gemenii (video)

Promovarea Cetatilor Brasovului

Un ecran tactil de promovare a Cetatilor Brasovului a fost instalat in statia de autobuze de la Gemenii (statia in directia Orizont).

Touchscreen-ul a fost montat zilele trecute si promoveaza proiectul "Cetatile Brasovului" care ar trebui sa ofere turistilor informatii despre Cetatea Rupea, Cetatea Fagaras, Cetatea Feldioara, Biserica Fortificata Prejmer, Biserica Fortificata Viscri si Biserica Fortificata Harman.

Am trecut azi prin acea statie si din pacate nu prea se putea observa mare lucru deoarece totul din jur se reflecta in ecran.

Asa ca am revenit dupa ce s-a intunecat si am descoperit ca mare lucru nu face jucaria asta: dai click si poti sa faci un puzzle, mai dai un click si apare o tastaura pe ecran pentru feedback. Insa tastaura este partial vizibila intrucat este ascunsa sub o imagine a unei cetati. O eroare de programare.

Mie mi se pare ca iar au aruncat cu banii pe fereastra!

Proiectul "Cetatile Brasovului" a fost selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala (Regio), cu sprijinul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, iar beneficiarul de drept al proiectului este Consiliul Judetean Braşov.



Site-ul dedicat acestui proiect este CetatileBrasovului.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...