luni, 15 august 2011

Gafa Antena1 Brasov la repetitii: au transmis live!


Transmisiune live nedorita pentru Antena 1 Brasov
in timpul pauzei de la SuperBingo din 14 august 2011

Duminica trecuta (14 august 2011) intre 17:10 si 17:25 Antena1 Brasov a gafat in timpul repetitiilor si au transmis in direct aventurile din studioul de stiri.

In timp ce Antena1 Bucuresti transmitea SuperBingo Metropolis, iar o castigatoare era in direct la telefon... pe fundal se auzea o emisiune de stiri. In cele din urma s-a dovedit a fi o repetitie a Antena1 Brasov care a transmis pe post, neprogramat.

In timp ce Bucurestiul transmitea publicitate, "profesionistii" de la Antena1 Brasov au intrerupt sunetul, dupa care.. surpriza! A aparut pe ecrane prezentatoarea stirilor de la Brasov care zambea frumos la camera. Cameramanul parca o sorbea din priviri si filma ochii domnitei si ce avea ea mai de pret. Prezentatoarea se uita inmarmurita spre camera.

Asa se face ca la 17:20 prezentatoare transmitea (nevoit) tuturor brasovenilor gandurile ei personale si glumea cu colegii ca poate e in direct. Inginerul de imagine si-a dat seama ce se intampla si a oprit filmarea, insa inginerul de sunet nu a fost la fel de prompt. Drept urmare... din intunericul de pe ecran s-a mai auzit o data prezentatoare tipand "AOLEOO!!!".... tacere... "DOAR NU AM FOST IN DIRECT !?!"

Din pacate Cronica Carcotasilor nu urmareste si balbutele de la posturile locale... Conform grilei de programe, Antena 1 Brasov nu avea programata nicio transmisiune in acel interval.

Stie cineva cine este prezentatoarea din imagine?

26 de comentarii:

  1. Nu prea se intelege din imaginea asta, dar cred ca este Daniela Balaceanu

    RăspundețiȘtergere
  2. este daniela[nu dana] balaceanu;bine afacut ca s-a bagat ca-i mai frumoasa decit jocu'ala

    RăspundețiȘtergere
  3. daniela[dana] balaceanu/ director programe si prezinta stiri;nastere-19-12-1912;inaltime-3m;obisnuieste sa-si iute deschis fermoarul de la blugi.

    RăspundețiȘtergere
  4. intrebare/o fi avind adresa de net

    RăspundețiȘtergere
  5. cei de la antena1bucuresti ái zic''dana'';cei de la antena1brasov äi zic''daniela''

    RăspundețiȘtergere
  6. dana''banana''balaceanu sau daniela''bananiera''balaceanu?(@*)

    RăspundețiȘtergere
  7. intrebare/la ce se refera faptul ca''ce avea mai de pretz/o fii fost shedintza porna cand dana se dezbraca/

    RăspundețiȘtergere
  8. oare o fi fost ''gafa'';nu,ci totul e un spectacol ieftin de seducere a oamenilor obishnuitzi

    RăspundețiȘtergere
  9. daniela[dana]''englezoaica''balaceanu

    RăspundețiȘtergere
  10. poate mai faci gafe din acestea c-a acum 3 ani.ymi placi balaceanca care se balaceshte

    RăspundețiȘtergere
  11. despre grotele pe care le-au transmis la shtiri,acestea erau folostite pt. a vedea ce este dincolo de muntzi de dupa ziduri fiindca ei nu puteau vedea inamicul shi trebuiau cumva sa avertizeze[kiar daca dura mai mult timp].din cate mi-a povestit sinucicashul cauzat de factura cu multzi ani in urma.el cunoashte in detaliu aceste grote fiindca atunci cand era mai tinar explora impreuna cu prietenii lui acele grote.

    RăspundețiȘtergere
  12. tot recent au transim imagini shi cu tunelul de la castelul bran.acesta ,cat shi mitul despre dracula se pot compara cu pescuitul.peshtii=turishtii straini care nu cunosc istoeia romaniei;mitul lui dracul inventat de americani inca de pe vremea filmului mut=momeala;pescarii=min. culturii resp.turismului,dar shi agentziile de turism shi autoritatzile locale.

    RăspundețiȘtergere
  13. una din invitatele ei de la ''in obiectiv''[cristina podorean],la cum arata ,zici ca s-a nascut in localitatea porceshti.

    RăspundețiȘtergere
  14. ''in[suportabil]''=''im[putzibil]''.

    RăspundețiȘtergere
  15. ''gaseshte-mi...un locc...la saaanull tau...ca daca nu,o sa ma dooaaraaa;gaseshte-mi un locc...la saanull tau,sa nu facem sex in zadaaaaarr''[shtefan banica jr.-''gaseshte-mi un loc in inima ta''trademarck].

    RăspundețiȘtergere
  16. nu shtiu daca o fii gafa sau nu,dar noua emisiune ''fan matinal'',se poate numi mai nou ''sex matinal'',pe care tot danutza o produce.in general cam tot ce mishca pe la antena 1 brashov,ea conduce.

    RăspundețiȘtergere
  17. ymi place shi ultima nou venita[carla ''laptareanu ''titileanu],venita de la postul concurent audiovizual shi politic antenei 1 bv.,r.t.t.,care face cu skimbul c-a producator al ''fan matinal''.ea shi balaceanca sunt inegalabile la postul acela.

    RăspundețiȘtergere
  18. cat de mult lipseshte cristinica''porcica'' podarica///

    RăspundețiȘtergere
  19. la fel de mult shi balaceanca cea sexy shi buuuuuunaaa//////

    RăspundețiȘtergere
  20. tare-mi vine sa fac sex cu ea//////

    RăspundețiȘtergere
  21. Suge-i-aș țîțele ♡♡♡,drăguței♡♡♡♡♡

    RăspundețiȘtergere
  22. "Mă bălăcesc în ochii tăi,la-lai-la-lai-lei;râde lumea după ei,la-lai-la-lai-lei;ești un înger pe Pământ,despre tine cânt;și zii,și noapteeee!!!"

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...