joi, 1 septembrie 2011

Carne cu gust de detergent pentru geam

Magazin de carne de pui in Brasov

Incepe sa devina obisnuinta un lucru care nu mi se pare sanatos. Tot mai multe magazine tin sa aibe vitrinele frigorifice curate (ceea ce e si normal) asa ca in fiecare dimineata spala geamurile cu diferite substante din comert.

Singura problema este ca in tot acest timp cat spala partea din interioar a vitrinei frigorifice, pulverizatorul imprastie substanta pe produsele din carne care nu sunt ambalate.

Bucati de carne de vita, porc sau pui sunt astfel imbibate cu aceste substante nocive.


In prostia lor, vanzatorii nici macar nu realizeaza cat de grav este ceea ce fac. Din pacate am asistat la astfel de situatii unde spray-ul cu lichid de curatare a geamurilor era pulverizat din neglijenta si pe produse, in urmatoarele magazine: vitrina frigorifica cu prajituri a cofetariei de la intrarea din magazinul Kaufland, vitrina cu mezeluri de la magazinul Sergiana din incinta Kaufland Brasov, mini-chioscul Carmolimp din piata agro-alimentara Astra (chiar vis-a-vis de magazinul mare Carmolimp), la magazinul cu carne de pasare dinspre tarabele cu flori din aceeasi piata sau la vitrinele cu mezeluri din incinta hypermarket-urilor Real si Carrefour.

Vanzatoare de porumb fiert in piata Astra din Brasov


Iata si in imaginea aceasta cum vanzatoarea de porumb fiert din piata Astra si-a expus mai multe bidoane cu lichid de curatare a geamurilor direct pe suprafata de lucru. Cat de grijulie credeti ca este cu substanta respectiva? Stie macar ca nu orice curata mizeria este si sanatos?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...