miercuri, 14 septembrie 2011

Un betiv beat care bea bautura


Alcoolul dauneaza grav sanatatii! Insa sporeste si cheful de distractie al petrecaretului din imagine care a reusit in 60 de minute sa ajunga din statia de pe Saturn - de la Ardealul, pana la Micsunica! I-a luat doar de 20 de ori mai mult decat daca ar fi fost treaz.

Aventura filmata cu telefonul mobil de un prieten porneste in troleibuzul 8 cand petrecaretul se hotaraste sa coboare. Ce-i drept, a incercat sa coboare la statia de dinainte de Lidl, insa pana s-a urnit a ajuns la Ardealul. Moment in care "cameramanul" si-a vazut te treaba lui.

Nu mica i-a fost mirarea cand dupa o ora l-a descoperit pe petrecaret la trecerea de pietoni de la biserica, langa Micsunica. A reusit sa traversze strada, sa treaca prin parcarea Lidl, sa nu confunde biserica cu vreun bar si sa traverseze din nou. Si in tot acest timp a reusit sa nu-si piarda sticla cu alcool din mana!

Iata si filmarea de care aminteam:


Hainele nu au valoare pentru el, probabil de aia nu are camasa sau tricou, iar pantalonii ii cad mereu. Dupa ce isi aseaza cu grija sticla cu licoarea miraculoasa pe un tomberon... o uita acolo! Scoate din tomberon sau din buzunar un senvis si porneste din nou la drum.

Opreste lumea pe strada mai intai ca sa intrebe cat este ceasul (cu siguranta are o intalnire importanta), apoi ca sa ceara o tigara si intr-un final nu ar dori decat 1 leu. Tot timpul petrecaretul este destul de respectuos avand in vedere starea avnsata de ebrietate si tuturor le-a urat... sanatate!

2 comentarii:

  1. focus monden, ar fi putut suna "un anonim a ajutat o persoana cu o problema" dar ...

    RăspundețiȘtergere
  2. doar ca singura problema e ca "Mister" isi uitase sticla pe tomberon :P

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...