marți, 4 octombrie 2011

Bazinul de inot de la complexul 'Agrement' de sub Tampa: program si tarif


Intrarea in complexul Agrement de sub Tampa

Complexul 'Agrement' de sub Tampa se afla pe aleea Tiberiu Brediceanu si beneficiaza de bar, terasa, piscina, sauna, masaj si terenuri de tenis.

Programul complexului este in fiecare zi de la ora 10:00 pana la 21:30, insa pentru terenurile de tenis programul este in fiecare zi de la ora 8:00 pana la 20:00.

Taxa de acces la bazinul de inot este de 5 ron/ora pentru copii. Pentru adulti tariful este de 12 ron/ora sau 20 ron/2ore. In mod normal, in acest timp intra si perioada petrecuta la vestiar sau la dusuri. Insa uneori se acorda un ragaz suplimentar de 10 minute. Atentie la ceasul din sala cu bazinul: uneori este cu vreo 5-10 minute inainte asa ca e bine sa verificati de la inceput.

Adancimea apei din bazin variaza de la 1,5 m pana la 2.5 m, iar temperatura apei este de 28 de grade. Sariturile in bazin nu sunt permise.




Vestiar la bazinul de inot de sub Tampa

Daca aveti obiecte de valoare puteti solicita o caseta de valori de la receptia complexului, altfel cei de la complex nu vor fi vinovati de disparitia lucrurilor de valoare lasate la vestiare. Vestiarele au dulapioare, dusuri, cabine de schimb si uscatoare de par.

Aici se desfasoara contra cost si cursuri de inot pentru copii sau adulti.

Pentru cursuri de inot pentru copii puteti suna la 0729896474, iar pentru cursuri de inot pentru copii si adulti puteti suna la 0723724907 sau 0761682611.

7 comentarii:

  1. M-ar interesa pretul unui abonament, daca exista. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua. Cat costa un abonament pentru elev privind cursurile de inot ? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avand in vedere ca mi-am dat silinta sa adaug numere de telefon de contact in articol... ce ar fi daca suni sa afli singur? Eventual adauga un comentariu cu costurile abonamentelor dupa ce afli ;)

      Ștergere
  3. bazinul este inchis cand il deschideti???? :(


    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...