joi, 6 octombrie 2011

Primaria a dat cu intarziere ghiozdanele pentru clasa I


Ghiozdan primit la clasa I
din partea Primariei Brasov

La deschiderea anului scolar 2011-2012, primarul Brasovului George Scripcaru a promis ca toti copiii de clasa I vor primi din partea primariei ghiozdane si rechizite.

Intr-un fel s-a tinut de promisiune si au fost acordate peste 5000 de ghiozdane pentru copiii de clasa I. Ghiozdanele contineau cam tot ce ii trebuie unui elev de clasa I: carti, caiete, creioane, acuarele, penar.

Micutele eleve au primit ghiozdane gri cu roz (ce bine ca nu sunt roz in intregime - era cel putin o invatoare cu probleme), iar baieteii au primit ghiozdane albastre.

Trebuie insa mentionat ca micutii au primit ghiozdanele din partea primariei abia dupa 2 saptamani de la inceperea anului scolar. In acest timp cam toti isi cumparasera tot ce era necesar.



Daca tot a facut turul scolilor in ziua deschiderii, de ce primaria nu s-a organizat mai bine si sa dea aceste ghiozdane si rechizite inca din primele zile? Se asteptau ca in primele 2 saptamani copiii sa mazgaleasca pe pereti? Dar pe principiul "daca e gratis, este bun" nu mai conteaza ca a existat o intarziere, nu-i asa?

Un comentariu:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...