miercuri, 12 octombrie 2011

Curatenia blocheaza casieriile CFR din Gara Brasov


Personalul de la curatenie care spala pe jos in gara Brasov blocheaza accesul calatorilor spre casele de bilete ori de cate ori isi fac treaba.

Cordonul de blocare a accesului este montat in fata uneia dintre usile de acces in gara si de acolo pana la scarile care duc la etaj. In zona blocata se afla automatele de bilete CFR, 4 case de bilete, ghiseul de informatii, farmacia, o patiserie, alte cateva automate de cafea si sucuri si "biroul" mobil al celor de la Super Bingo.



Click pe imagine, cordonul de blocare a accesului
nu se vede prea bine

4 comentarii:

  1. Oricum nu se sinchisesc sa-si adapteze numarul de case functionale in functie de fluxul de calatori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai bine ar inchide casele de bilete si sa se circule gratis... la cat de scumpe sunt acum comparativ cu calitatea jalnica a trenurilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. ash vrea c-a cei de la c.f.r.[fiindca ei raspund ],sa refaca sau sa construiasca o gara ca-n tzarile avansate economic[c-an germania ] gara brashov, shi sa-i lumineze peronul de la linia principala.la fel sa faca shi la intunecata gara ''brashov-darste''; doar e orash turistic ,nu-i asha/eu spre exemplu ,vad in ''piatza sfatului'' 2-3 grupuri de turishti cu ghid ,in acelashi timp.e un argument greu ,ca autoritatzile sa termine odata aeroportul acela de la ghimbav,shi sa faca ''stadionul municipal'' de 5 stele.in fond ''trofeul ''champions league''a fost de 2 ori in brashov[in 2009 shi 2013].

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...