miercuri, 5 octombrie 2011

De ce sa bati un clovn?

Clovn in Piata Sfatului din Brasov

Nu ti-a venit niciodata sa bati un clovn in Piata Sfatului sau pe Republicii? Parca suna a spot publicitar...

Clovnii astia care sunt o pata de culoare surprinzator de placuta in centrul Brasovului pot fi uneori cam nesimtiti. Ok, e fain sa-i vezi cum se prostesc, te fac sa zambesti.... dar cu ce pret? Iti zic eu: 5 lei! Am asistat de curand la o scena aiurea intre un astfel de personaj si niste turisti...

Se plimbau doi turisti ca niste indragostiti, linistiti pe Republicii cand domnisoara a primit un balon-floare de la un clovn. Toate bune si frumoase daca s-ar fi terminat aici. S-a tinut amaratul asta de clovn de capu' turistilor vreo 10 minute. Le-a facut diferite farse si i-a pus in situatii penibile, de genu': ca e un admirator secret, ca poate vrei sa-mi spui o poezie, ca te-am vazut aseara cu alta!


Toate astea doar pentru ca domnu turist, care se facea ca nu stie romana, nu vroia sa accepte balonul primit "cadou" de prietena lui (care de fapt costa 5 lei).

4 comentarii:

  1. E ca la cerșetori, dacă lași gluma sa se îngroașe, nu mai scapi de ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nesimtirea nu este pedepsita de lege. Insa inselaciunea, in forma asta continuata, se lasa cu ani grei de cazier si cu amenda penala, daca nu chiar cu temnita.

    Ce fac acesti domi angajati ai unei firme cu ramificatii la nivel national se numeste inselaciune.

    Iti ofera un cadou, ca imediat mai apoi sa-ti solicite o suma de bani pentru respectivul bun (balon) sau returnarea acestuia.

    Cred ca nu este nevoie sa amintesc de bon fiscal :)

    Ataca cu precadere straini lipsiti de cunostinta sau copii fara capacitate de decizie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei se bazeaza pe faptul ca unui domn i-ar fi rusine sa nu plateasca balonul primit de prietena. Sa nu mai zic de copii: ca o data ce a primit balonul in mana ce parinte esti daca-l returnezi ca nu vrei sa-l platesti?

    RăspundețiȘtergere
  4. o mana intinsa fara o poveste nu primeste nimic.

    Sorin

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...