duminică, 16 octombrie 2011

5 ambulante la accidentul lui Huidu de la Timisu de Sus

Eram in zona giratoriului de la Carrefour, iar coada pe sensul dinspre Bucuresti se intindea pe cativa zeci de metri, pana la podul dinspre Macro Mall. Deodata au aparut pe contrasens, in viteza mare, patru ambulante de la serviciul de urgenta Brasov si SMURD. Dupa cateva clipe, o a cincea ambulanta a trecut dinspre Bucuresti. Desi zona de la giratoriul Carrefour era extrem de aglomerata, brasovenii s-au dovedit a fi disciplinati, iar toate ambulantele au reusit sa strabata Calea Bucuresti fara incidente sau intarzieri.

Abia cand am ajuns acasa am aflat ca cele 5 ambulante se intorceau de la Timisu de Sus cu familia lui Serban Huidu si victimile acestuia.

Duminica, 16 octombrie 2011, a avut loc un accident la Timisu de Sus, in judetul Brasov, provocat de carcotasul Serban Huidu. 2 persoane din cealalta masina au decedat. Toti pasagerii celor 2 masini au fost transportati cu mai multe ambulante la Spitalul de Urgenta din Brasov.

2 comentarii:

  1. Nasol de Huidu. Riscurile de vedeta cu masina puternica

    RăspundețiȘtergere
  2. Riscul de vedeta este doar ca acum e pe toate canalele la TV. Pana nu se intampla o alta "tragedie" demna de breaking news numai despre asta o sa discute. Daca era un cetatean normal ar fi ocupat 2-3 minute intr-un program de stiri.

    Avand masina puternica, ei nu au patit nimic (ceea ce e un lucru bun). Din pacate a murit si cel de-al treilea pasager al Loganului facut praf. Dumnezeu sa-i odihneasca!

    Pe Huidu o sa-l astepte vremuri grele indiferent de rezultatul anchetei. E greu sa mai fii normal dupa ce omori 3 oameni. Chiar si din greseala sau mai rau daca te stiai cu talente de pilot.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...