luni, 24 octombrie 2011

Primaria Brasov planteaza flori pe santier

In cazul in care va intrebati pe ce mai arunca Primaria Brasov banii contribuabililor... bineinteles, pe flori!

Flori plantate la mijlocul lunii octombrie, dupa cateva nopti in care temperatura a scazut sub 0 grade Celsius. Mai mult decat atat, florile sunt plantate cu sutele intr-o zona unde se desfasoara ample lucrari de renovare. Practic locul este un santier urat mirositor ... care avea nevoie de parfumul si gingasia florilor. Asta pana cand vor ingheta in maxim 2 saptamani.

Ca sa va faceti o idee, cu aceste flori s-ar fi umplut vreo 3 giratorii, dar din pacate nu prea mai au pe unde sa faca giratorii in Brasov.

Banii pentru aceste lucrari merg catre 2 firme apropiate primarului George Scripcaru sau partidului din care face parte.

Intr-un articol pe care-l voi publica maine la pranz voi dezvalui despre ce zona este vorba, care sunt planurile si care este stadiul curent al lucrarilor. (Update: articolul a aparut)

2 comentarii:

  1. De ce sunteti carcotasi? Locuiesc in zona Noua si de cand m am nascut nimeni nu a venit sa faca nimic in zona aceasta.De ce nu puneti poze cu parcul inainte de a se incepe lucrarile? Cum pluteau peturile pe suprafata lacului,cum nu exista o zona amenajata pentru copiii si pentru gratare.Toata lauda pentru domnul primar...nu ma intereseaza cum face si ce face atata timp cat am un oras curat si am zone unde ma pot duce si ma plimba cu drag.Niciodata nimeni nu va fi multumit...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acesta este doar unul din articolele dedicate zonei lacului Noua. Sunt sigur ca zona va arata "de vis" dupa finalizare. Si pentru ca ma miram ca florile au fost plantate "pe santier" iata si dovada ca intr-adevar s-au uscat imediat.

    O sa mai scriu multe articole pe acesta tema, dar oricare va fi perceptia... si eu sunt extrem de fericit ca in sfarsit se face ceva cu zona respectiva.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...