miercuri, 12 decembrie 2012

O noua cladire de birouri in centrul civic

De vreo jumatate de an se tot ridica o noua cladire in centrul civic, in apropierea Bisericii de Lemn. Va avea vreo 6-7 nivele, iar destinatia finala o reprezinta spatii pentru birouri si (cel mai probabil) un mini-market la parterul cladirii.

In ritmul in care au aparut cladirile de birouri in jurul Parcului  Magnolia nu e de mirare ca mai tot timpul parcarile sunt pline ochi in zona. In cele mai multe cazuri brasovenii vin la Administratia Fiscala.

Dar daca in noua cladire o sa fie vreun birou public si nu sediu de  multinationala? E reteta prin care in anii urmatori vor continua extinderea parcarilor taind din spatiul verde al parcului. Cine a auzit de parcari subterane?

Cum de Biserica Ortodoxa Romana nu se opune acestui proiect precum o face in cazul turnului din Bucuresti cu Catedrala? Poate destinatia finala a cladirii va fi chiar birouri pentru preoti? Hmmm...

Lucrarile la noul turnulet care vegheaza asupra parcului ar trebui sa fie finalizate abia in 2014, in luna mai. Mai multe detalii pe panoul cu 'santier in lucru' (vezi ultima imagine).


5 comentarii:

  1. Pe site-ul primariei se pot obtine date despre autorizatie. De acolo poti afla ca numele de famielie este Pavel. Cautand mai adanc, vei mai gasi:
    - In Brasov exista doua grupari de oameni de afaceri. Din prima fac parte: serban Constantin, zis si "Bebe", samsar imobiliar, Marius Pavel, avocat in Baroul Bucuresti si membru al Comisiei Judetene de Fond Funciar Brasov
    - dosare cu dezmembrari
    - titulari pe declaratii de avere la directori cabinet ministru internelor

    Mai bine ii lasi in pace sa isi construiasca cum vor si cu cine vor cladirea, poti chiar tu sa papi o fripturica la viitorul restaurant. Eu nu am nimic cu ei, dar daca au cu ce sa faca, sa faca.

    Cat despre biserica, multumeste lui Dumnezeu ca printre blocurile astea hidoase, exista ceva romanesc arhitectural, un loc unde poate ai nevoie sa aprinzi o lumnare.

    Succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca isi inchipuia cineva ca un nimeni are acces sa construiasca asa ceva in acest loc din Brasov. Normal ca e cineva cu multa influenta, carute de bani si multe altele. Sa fie sanatos, ca pe mine nu ma intereseaza ce si unde construieste (exceptand acest articol informativ).

      Ștergere
    2. "Mai bine ii lasi in pace sa isi construiasca"
      Crezi ca de asta a scris autorul acest articol, ca sa nu ii mai lase sa construiasca ? :))))
      Daca e asa, maine, poimaine il votam ca primar pe V.O.Sarb.

      Ștergere
    3. Paul, geniala replica! La cat de posomorat eram azi, chestia asta cu eu primar m-a incarcat cu veselie pentru toata ziua! :)

      Pacat ca am ratat trenul la locale si parlamentare ca poate aveam o sansa =))

      Ștergere
  2. SARE CEI CARE AU EMIS AUTORIZATIILE CATI BANI AU LUAT SAU CE BENEFICIII TREBUIE SA AIBE ???? STIE CINEVA? VA IMOGINATI CA UN, O, ANUME p.MIHAELA ..( ASA SCRIE PE AUTORIZATIE ) ...PUTEA PRIMI AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE ACOLO, ASA DOAR CA AVEA BANI? nU , PENTRU CA AVEA BANII UNORA CARE TREBUIESC INVESTITI ..ASTA ESTE PAREREA MEA. DE-ASTA ...ROMANIA ARATA TOT MAI URAT , DIN CAUZA ACESTOR CONSTRUCTII AUTORIZATE FIRESTE !

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...