marți, 11 decembrie 2012

BCR si confidentialitatea

Pentru cei de la BCR confidentialitatea conteaza doar daca e vorba de propriul salariu. Nu sunt putini  cei care probabil au confundat :)) bancomatul BCR din Gara Brasov cu un automat de cafea.

ATM-ul BCR este montat chiar intre usa de iesire din gara si cateva automate de cafea. Practic cand stai la bancomat si-ti tastezi PIN-ul sau verifici soldul "vecinul" de la automatul de cafea "te citeste" ca pe o carte deschisa.


Chiar asa? Mai urmeaza doar sa unifice aceste cutii si sa aiba o tastatura comuna, iar mesajul de pe ecran sa te intrebe daca vrei sa-ti prepare o cafea sau sa-ti verifici soldul de la BCR. Poate asa o sa poti si la noi  sa iti iei o cafea cu cardul cum fac americanii.

Pozitionarea bancomatului langa automatele de cafea ar fi intr-adevar o problema daca nu ar exista deja problema mult mai mare cu zecile de tigani care sunt non stop in gara: cat de sigura e o tranzactie la ATM-ul adulat de zecile de posibili infractori? (astea sunt alte zeci fata de zecile de tigani. A nu se confunda!)

2 comentarii:

  1. Am patit sa-mi fie "inghitit" de tot cardul in ATM-ul BCR de la Modarom. Speriata, am intrat in banca sa intreb ce pot sa fac. Mi s-a spus ca nu e bancomatul lor si n-au ce face. Say whaaaat?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...