duminică, 30 decembrie 2012

Orar si tarife Patinoarul Olimpia

Patinoarul Olimpia de sub Tampa are orar de functionare in fiecare zi de luni pana duminica, de la ora 10:00 pana la 21:30.

Zilnic sunt 6 serii de cate 90 de minute pentru patinaj, seriile incepand de la orele: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 si 20:00. In perioadele libere de cate jumatate de ora de dinaintea inceperii fiecarei serii, pationarul este curatat si gheata lustruita!


Biletul de intrare pe patinoar costa 10 lei de persoana pe serie, copiii sub 12 ani beneficiind de tarif redus la jumatate 5  lei.

Accesul pe patinoar este permis si cu patinele personale (aduse de acasa), insa se pot inchiria patine si direct de la patinoar contra sumei de 10 lei pentru o pereche pe serie. Patinele nu sunt cine stie ce, celebrele patine gen de hochei cu  o gramada de plastic, de cele mai multe ori foarte incomode. Daca aveti acasa din acelea de piele... vi le recomand.

Patinele pot fi inchiriate doar pe baza unui act de identitate (buletin, permis auto, pasaport). Puteti inchiria mai multe perechi de patine cu acelasi act, nu trebuie sa prezinte toti prietenii actul la control. Buletinul este returnat la predarea patinelor.

Se poate "inchiria" un dulapior ca sa va lasati incaltamintea (si eventual haine sau bagaje) pentru o garantie de 10 lei. Cand returnati cheia primiti si cei 10 lei  inapoi.

Asadar, o distractie de 90 de minute pe patinoarul Olimpia de sub Tampa te va costa 20 de lei daca nu ai patine proprii, plus eventuala consumatie la barul patinoarului. In cazul in care va ganditi sa veniti cu masina personala la patinoar trebuie sa fiti destul de norocosi pentru a gasi un loc liber. Pe strada  Castelului (care urca de la magazinul universal Star pana la patinoar e haos total), dar cu putin noroc gasiti un loc in care parcarea sa fie permisa. Si pe patinoar e aglomeratie de obicei, asa ca obisnuiti-va cu ideea :)

Un comentariu:

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...