luni, 17 decembrie 2012

Un Zambet de Craciun pentru 85 de copii din Complexul de Servicii Magura Codlea

COMUNICAT DE PRESA --- Brasov, decembrie 2012
 Campania “Christmas Smile”, initiata de Arvato Services a adus zambetul pe chipul a 85 de copii si adolescenti, aflati in grija Complexului de Servicii Magura Codlea.  Cei 600 de angajati ai companiei au strans 5.000 de lei, suma dublata de Arvato Services, pentru a achizitiona cadouri ce au ajuns in posesia copiilor, chiar inainte de Craciun.




Sambata, 15 decembrie 2012, reprezentanti ai Arvato Services i-au vizitat pe micutii de la Complexul de Servicii Magura Codlea, pentru a le oferi cadouri si cateva momente de atentie si afectiune. Copiii au recitat poezii si au cantat colinde pentru a-l impresiona pe Mos Craciun care le-a daruit pungi cu haine, jucarii si dulciuri. Actiunea caritabila “Christmas Smile” a continuat cu o sesiune de cumparaturi la un centru comercial din Brasov, de care s-au bucurat 28 de adolescente, aflate in grija Complexului de Servicii Magura Codlea. Timp de doua ore, acestea si-au achizitionat hainele si accesoriile preferate, in schimbul unui voucher in valoare de 100 de lei, oferit de compania Arvato Services.

“Suntem fericiti ca inaintea Sarbatorilor de Iarna i-am putut ajuta, din nou  pe copiii cu care soarta a fost mai putin generoasa. Ei nu au avut sansa unei copilarii normale, in sanul cald al familiei, de aceea orice gest, oricat de marunt, conteaza enorm pentru acesti copii. In fiecare an, ne dam totusi seama ca nu putem acoperi toate nevoile lor si speram ca din ce in ce mai multi oameni ne vor urma exemplul pentru a le putea asigura micutilor o viata mai buna”, a declarat Sorin Crisan, Director General Arvato Services.


Este pentru al doilea an, consecutiv, cand compania se implica in actiuni caritabile ce au avut in vizor centrele de copii din Judetul Brasov. In vara acestui an, Arvato Services a donat o masina de spalat Complexului de Servicii Magura Codlea. Anul trecut, fiecare angajat a donat jucarii si dulciuri, intr-o actiune caritabila intitulata, “Christmas in a Shoe Box”. Cutiile cu cadouri au ajuns in posesia a patru centre de servicii pentru copii defavorizati, din imprejurimile Brasovului. 



            Arvato Services este o companie tanara din Romania, din cadrul grupului media german Bertelsmann, care in mai putin de trei ani a reusit performanta de a se impune pe piata de customer-service din Brasov. Aceasta ofera servicii de suport “Business to Business” si “Business to Customer” unor companii internationale de top, la un nivel de calitate foarte ridicat. Anul acesta, compania s-a dezvoltat si in Sibiu si a atins un numar de 800 de angajati in cele doua orase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...