duminică, 23 decembrie 2012

Mancare gratis si nimeni nu s-a impins

A fost o surpriza majora sa vad o masa publica unde nevoiasii au primit mancare calda, avand in vedere ca a trecut campania electorala.

De data aceasta o biserica din Brasov a fost sponsorul mesei oferite prin mai multe firme de catering din Brasov. Surpriza si mai mare a fost ca oamenii nu s-au imbulzit ca de  obicei si au stat in ordine la coada. Desi mancarea se servea la sfarsitul slujbei de duminica, coada era formata cu mult inainte.





5 comentarii:

  1. Mie nu-mi place ideea. Acolo sunt si oameni care cu siguranta nu au ce cauta acolo, dar daca tot sunt in zona, de ce sa nu manance si ei un pic. Genul asta de pomana trebuie facut pt cine are nevoie, si mai ales in locatii bine stabilite unde se stie ca sunt persoane care trebuie ajutate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intr-adevar erau unii care de departe nu pareau a fi nevoiasi. dar cred ca s-au gandit ca e Craciunul si pentru ei :)

      Ștergere
  2. Sunt de acord cu Paul Maxim...sunt atatia oameni care chiar au nevoie de ajutor, dar acolo nu sunt vazuti de enoriasii darnici, asa ca au facut ceva "tam, tam".

    RăspundețiȘtergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...