duminică, 9 decembrie 2012

Black Friday 2 la eMag pe 10 decembrie

Nu e tocmai Black Friday, fiindca este luni - 10 decembrie 2012. Nu este nici Pink Monday, dar este aniversarea de 11 ani a eMag.

In aceasta data eMag va oferi reduceri totale de 1 milion de euro.  Nu reduceri direct pe factura, ci sub forma de carduri cadou. Nu cred in succesul real al acestui demers (succes de nivelul Black Friday), decat  daca  vin cu niste reduceri consistente.


Produsele pot fi comandat de pe siteul eMag.ro (urmati aceeasi pasi de pregatire ca pentru Black Friday pentru a nu fi luati prin surprindere de traficul intens de pe site). Produsele vor fi livrate doar direct acasa (nu in showroomul eMag din Brasov) in maxim 7 zile (adica aveti timp suficient sa va comandati un cadou pentru Craciun).

3 comentarii:

  1. Un mare fsss... dovada ca nu sunt interesante ofertele pentru toata lumea este faptul ca site-ul eMag nu s-a blocat de la 7:00 de cand a inceput promotia.

    RăspundețiȘtergere
  2. E o vrajeala campania asta. Sunt reduceri de 10% pe card cadou care poate fi folosit abia la anul (adica nu pot sa iau alte cadouri pana de Craciun), cardurile nu se pot cumula peste 1000 ron si multe alte restrictii care sunt scrise cu litere mici in regulmanet. O campanie de 2 bani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai nasol e ca nu poti folosi cardul decat pentru anumite categorii de produse. Eu tot cu cautarea monitorului am ramas, si e reducere 10% la monitoare Samsung, dar nu sunt pe placul meu. Si cu bonu ala nu am degand sa cumpar incorporabile in viitorul apropiat...

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...