vineri, 21 decembrie 2012

Masini ridicate in fata la Unirea

In fata garii din Brasov exista mai multe posibilitati de parcare... cu plata.

E parcarea cu plata din fata garii (cea impartita in doua: o parte spre My Place si o parte spre Unirea) care e cu 1.5 ron/ora.

Si mai e parcarea Unirea Shopping Center (din fata sau cea subterana) care e cu 2 ron/ora.


Cei mai multi prefera sa se inghesuie pe straduta dintre statia RAT de pe Garii si Unirea (pe unde intra taxi la gara), unde bineinteles stationarea este interzisa si ignorata.

Dar iata ca 'hingherii de masini' au intrat si pe aici sa mai faca curatenie. Din pacate / fericire nu faceau fata. Cum ridicau 2 masini si plecau sa le 'stocheze' alte masini le luau locul pe locurile de parcare interzisa. Distractiv, nu?

Ce-i drept e ca straduta asta e extrem de circulata din cauza ca de aici se intra in parcarea Unirea si pe aici circula toata masinile de taxi. Cu greu mai poate fi numita o alee cu 2 benzi atata timp cat una e mereu blocata de masinile parcate, iar pe cealalta se circula in ambele sensuri.

10 comentarii:

  1. Deci taximuisti au facut reclamatia, morti mami lor de lichele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-o seara am parcat si eu aici, in coloana, dar sincer sa fiu n-am vazut semn de interzis (pe partea cu trotuarul catre Unirea). Pe contrasens sunt semne, dar asta e alta poveste si se refera la banda dinspre gara !

    In conditiile astea, practita hingherilor este cu "dus in intors" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe ambele parti sunt semne de stationare interzisa. In poza a doua din articol se vede clar semnul de interzis pe sensul de mers catre gara.

      In cea de-a treia poza se vede ca pe stanga pe sensul din care vin masinile este un semn (deasupra fetei din imagine, semnul e cu spatele, adica pentru sensul care iese in blvd Garii). E un cerc cu un dreptunghi dedesubt, adica ca cel din imaginea a doua: stationare interzisa si ridicarea masinilor parcate neregulamentar.

      Ștergere
  3. "Si mai e parcarea Unirea Shopping Center (din fata sau cea subterana) acre e cu 2 ron/ora."

    Vezi ca ai o gresala in fraza aceea ! Nu "acre" ci "care" !

    RăspundețiȘtergere
  4. Un lucru e clar, nu prea ai unde sa parchezi in zona, doar in parcarea care e cu plata mai nou, sau in spatele mall-ului pe locurile care sunt inchiriate de locuitorii din zona.
    Eu nu ii inteleg pe cei care administreaza Unirea....cum sa pui frate plata pentru parcare...asa se atrag clientii?
    Eu de multe ori am preferat sa merg in alta parte la un suc sau biliard doar pentru ca nu am vrut sa paltesc aiurea parcarea.
    Iar singura data cand am parcat pe straduta asta, am ajuns chiar la limita...inainte sa mi-o ridice....nici macar nu era masina mea, o luasem de la un centru de inchirieri masini Brasov:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si mai ciudat fiind supermarketul Penny la subsolul Unirea. Cum sa mergi la supermarket si sa platesti parcarea? Deja ai eliminat jumatate din clienti care au masina si nu vor sa plateasca parcare. E si o zona prea aglomerata acolo la gara...

      Ștergere
    2. Clar....dar nu inteleg ce strategie de marketing au astia cu mall-ul....hai sa le luam banii pe parcare celor disperati dupa Mall-uri..in loc sa atraga mai multi clienti pentru magazinele de acolo....dar cum e parcarea celui ce inchiriaza spatiile comerciale, probabil il doare in cot de clienti si de nemultumirile lor.

      E tare pacat ca nu avem totusi un mall adevarat cum au cei din Cluj, sau Iasi sau bineinteles Bucuresti, unde sa poti sa iti petreci o zi intreaba fara sa te plictisesti. Noi avem magazine in unirea, Loc de joaca pt copii in Macromall si cinema in Eliana.

      Ștergere
    3. In Macromall daca mai sunt 2-3 magazine. Imi zicea cineva azi dimineata pe un alt articol de pe blog ca e posibil sa se fi inchis Macromall deja. Eu stiam ca inca nu a 'murit'.

      Ștergere
    4. N-am mai fost pe acolo de ceva timp, deci e posibil sa fie inchis, desi nu cred....proprietarii celor 2-3 magazine sunt foarte incapatanati:)))

      Ștergere

Comentariile nepotrivite ca limbaj vor fi considerate SPAM chiar daca ofera informatii interesante!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...